0572 792 008 Koestraat 20, 8102 CA Raalte
uitzenden - werving & selectie - detachering - payrolling

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Eriswerk.nl is specialist in uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.


We onderscheiden ons op het vlak van de werkzoekenden door hen werkelijk te ondersteunen in het begeleiden naar werk. Er zijn veel kandidaten die kennis en ervaring hebben maar hulp kunnen gebruiken bij het solliciteren of het vinden van een passende baan en natuurlijk bedrijfscultuur. Werkzoekenden werkelijk leren kennen en coachen kost tijd en die nemen we. We kennen de mensen en spreken de taal. Dat werkt. Behalve dat iemand zijn vak verstaat is het belangrijk dat hij of zij past binnen de bedrijfscultuur. Vaak genoeg merk je namelijk toch dat dit van invloed is op het functioneren van de nieuwkomer en invloed heeft op de collega’s. Wij vinden het belangrijk om juist ook hierin de juiste match te maken. Wij zijn de juiste partij wanneer het gaat om zowel flexibel als vast personeel.

Onze dienstverlening:

Uitzenden

Deze vorm van flexibele inzet van personeel wordt vaak ingezet bij:

·         Uitval van eigen personeel door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof.

·         Wanneer een langere proeftijd gewenst is

·         Er is een grote opdracht binnengekomen of u moet anticiperen op de piekperiode

·         Er is sprake van een nieuwe invulling van functies waarbij ter overbrugging iemand extra nodig is.

In deze gevallen is flexibiliteit gewenst en kan het snelle schakelen en de inzet van een goede kandidaat ervoor zorgen dat uw bedrijf moeiteloos door kan gaan.

Detacheren

Het voordeel van detachering is meer binding en continuïteit met het behoud van flexibiliteit. Hierbij mogen nog 6 contracten in 4 jaar tijd aangeboden worden. Bij detacheren gaat de flexwerker een contract voor (on)bepaalde tijd aan met Eriswerk.nl. De flexwerker heeft bewezen specialist te zijn in zijn of haar vakgebied. Dit biedt oplossing bij bijvoorbeeld tijdelijke onderbezetting of een project. Kiezen voor deze oplossing betekent meer continuïteit zonder omkijken naar de salarisadministratie en het werkgeversrisico.

Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker die uw bedrijf voor onbepaalde tijd komt versterken? Dan is wellicht werving en selectie een goede oplossing. Hierbij nemen wij het werving en selectieproces uit handen en neemt u bij een goede match de kandidaat zelf in diens. Dit bespaart u tijd en no cure no pay!

Payrolling

Wilt u niet hoeven omkijken naar salarisadministratie of zich druk maken om de werkgeverrisico’s dan is payrolling de juiste oplossing voor u. Eriswerk.nl ontzorgt ook hierin graag, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent.

Organisatieondersteuning

Ondernemers zijn creatief, gepassioneerd en kundig in het ambacht dat ze uitoefenen. Daar gaat al heel veel energie in zitten zodat er wellicht te weinig tijd is om de organisatie te professionaliseren. Eriswerk.nl heeft de theoretische basis en de praktische werk- en levenservaring in huis om de gewenste ondersteuning te kunnen bieden. We reiken tools aan hoe zowel het personeel (coaching & loopbaanontwikkeling) als de eigenaar/directeur (persoonlijke- en organisatieontwikkeling) kan groeien. Deze adviesfunctie van Eriswerk.nl valt onder onze standaard dienstverlening en het streven naar een duurzame relatie met onze klanten.

  • 0572 792 008
  • Koestraat 20, 8102 CA Raalte