06 1096 0763 Spitsstraat 25, 8102 HW Raalte
uitzenden - werving & selectie - detachering - payrolling

Over Ons

eriswerk.nl

Eriswerk.nl (KvK: Eriswerk B.V.) is een uitzendbureau dat de Sallandse cultuur door de aderen heeft stromen. De oprichters zijn hier geboren en getogen, spreken (letterlijk) de taal van de streek en beschikken over een bijzonder groot netwerk. Zeker net zo belangrijk is dat we ons niet groter willen voordoen dan we zijn. Hoewel we in alle branches een match tot stand kunnen brengen, ligt onze expertise met name in de sectoren Productie, Logistiek, Hout en Metaal.

Visie

Eriswerk.nl wil de voorwaarden creëren voor een klimaat waarin werkzoekenden en bedrijven elkaar naar een hoger niveau tillen. Voor werkzoekenden betekent dat een baan die echt bij ze past en voor bedrijven betekent dat enthousiaste medewerkers die bij het bedrijf passen en kunnen meegroeien. Daarom besteden we veel tijd aan het leren kennen van onze uitzendkrachten en klanten. Alleen zo kunnen we de juiste match maken.

Missie

Eriswerk.nl gaat voor duurzame relaties met werkzoekenden en het bedrijfsleven. Wij verdiepen ons in de werkzoekende om de baan te vinden die echt bij hem/haar past en waar hij/zij blij van wordt. Natuurlijk verdiepen wij ons ook in de (potentiële) werkgever, zowel qua functie als bedrijfscultuur. Zodat het bedrijf een enthousiaste werknemer krijgt die met het bedrijf kan meegroeien.

 

Eriswerk.nl neemt dus de tijd om een match te realiseren die verder gaat dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

Over Daniëlle Poppe

Stel je een werksituatie voor waarin je eigenlijk voor de volle honderd procent voor en met mensen bezig wilt zijn, maar waarbij je merkt dat je noodgedwongen steeds meer tijd moet stoppen in interne processen en rapportages. Voor Daniëlle Poppe was het een wake up call. Het paste niet langer bij de ambitie om haar opleiding (Bachelor Psychologie en Master Bedrijfskunde) en ervaring te delen met de buitenwereld. In een notendop is dit de ontstaansgeschiedenis van de eigen onderneming Eriswerk.nl. Haar credo: “Ik wil een partner zijn voor zowel werkzoekende als opdrachtgever. Laten we elkaar inspireren!”

Over Ben Poppe

Na meer dan dertig jaar te hebben gewerkt in alle delen van Nederland en het buitenland is Ben Poppe gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Zowel als manager, coach en leidinggevende heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van HR en de inrichting van organisaties. Bij sommige leeftijdsgenoten is het dan tijd om langzaam aan een einde van de arbeidscarrière te denken, maar Ben wil zijn kennis en ervaring nog graag inzetten voor werkzoekenden en opdrachtgevers.

 

ERISWERK B.V.

iban NL33RABO0310931118
kvk 66238595
btw NL856457012B01

  • 06 1096 0763
  • Spitsstraat 25, 8102 HW Raalte