06 1096 0763 Passage 1a, 8102 EW Raalte
uitzenden - werving & selectie - detachering - payrolling

Werkzoekenden

 

Wij zijn er voor jou

Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij werk in de buurt dat past bij jouw wensen, kwaliteiten en eigenschappen? Eriswerk.nl zoekt werk dat echt bij jou past, voor nu en in de toekomst. Of het nu gaat om de volgende stap in je carrière, je eerste baan of vakantiewerk: wij helpen je graag.

Als je bij ons komt, draait het niet alleen om jouw curriculum vitae. Wij willen jou beter leren kennen: wat is jouw karakter, waar liggen jouw kwaliteiten, waar wordt je blij van en wat zijn jouw wensen qua werk? Dan weten we ook waar we jou kunnen ondersteunen en coachen. Daar nemen we graag de tijd voor. Volgens ons is het de enige weg naar succes. En – daar zijn we heel eerlijk in – jouw succes bepaalt ook ons succes!

Waar

Eriswerk.nl heeft 100% aandacht voor jou. Randzaken als de uitstraling van een eigen kantoorpand zijn voor ons niet belangrijk. Daarom kiezen we ervoor om onze gesprekken te houden bij Op1 (bovenetage Kulturhus Raalte) Natuurlijk kun je ons ook telefonisch 0610960763 of via de mail info@eriswerk.nl bereiken. 

  • 06 1096 0763
  • Passage 1a, 8102 EW Raalte