06 1096 0763 Spitsstraat 25, 8102 HW Raalte
uitzenden - werving & selectie - detachering - payrolling

Ambassadeursbonus

Binding Medewerkers & Goed Werkgeverschap

Wij zijn trots op onze uitzendkrachten. Zij zijn behalve onze medewerkers ook onze ambassadeurs en het kloppend hart van Eriswerk.nl.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en dat jij je prettig voelt op je werk en in je werkomgeving. Een enthousiaste, gemotiveerde medewerker is immers goud waard. Dat weten onze klanten ook.

Jij als uitzendkracht speelt een belangrijke rol in de groei van ons bedrijf, zowel voor het behouden van tevreden klanten als voor het aantrekken van nieuwe uitzendkrachten. Als jij ons helpt aan nieuwe uitzendkrachten, krijg jij een 'ambassadeursbonus'. Je krijgt dan elke maand een toelage, doordat jij ons helpt goed geld te besparen op overheadkosten (marketing/PR en interedentactiviteiten). Als wij als Eriswerk.nl zo groeien, del jij dus financieel mee in het succes. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen we dat. Mooie deal toch? 

 

Kortom: Ben jij enthousiast en weet jij anderen ook te enthousiasmeren om bij ons te komen werken? Dan krijg je een ‘ambassadeurs bonus’, elke maand weer.

 

Ambassadeurs bonus in het kort

Heb jij ervoor gezorgd dat een bekende van je bij Eriswerk.nl werkt? Super! Dat is fijn, ook voor jou. Want jij krijgt bruto €0,50 voor elk uur dat diegene werkt. Elke maand weer, zolang zijn/haar uitzending duurt. We betalen deze bonus maandelijks en apart van je salaris uit.

Om te weten naar welke uitzendkrachten Eriswerk.nl op dit moment op zoek is kun je het beste kijken op onze website naar onze vacatures kijken.
Bekijk hieronder het reglement voor de precieze voorwaarden.

  

Een rekenvoorbeeld

Tim is een uitzendkracht van Eriswerk.nl.nl. Als hij gevraagd wordt of hij nog iemand kent voor een klus vraagt hij Bas. Bas schrijft zich in en gaat vervolgens 1 jaar werken via Eriswerk.nl. Mooi voor Bas, maar ook mooi voor Tim! Want Tim krijgt voor elk uur dat Bas  werkt €0,50. En dat een jaar lang.

Tim zorgt er vervolgens voor dat ook Milan voor Eriswerk.nl gaat werken. Tim krijgt nu ook een vergoeding voor ieder uur dat Milan werkt. Tim ontvangt dus 2 x de ambassadeurs-toelage. Hoe meer mensen hij werft, hoe meer hij ontvangt.

 

Wat krijgt Tim per maand extra?

Bas en Milan werken ieder 40 uur per week en dus circa 166 uur per maand. Hij krijgt per geworven medewerker €83 per maand en dus maandelijks €166 als toelage bovenop zijn salaris uitbetaald. Als Tim dus 5 mensen werft die volledig werken, dan verdient Tim circa €415 elke maand extra! En dat zo lang als die 5 mensen blijven werken.

 

Reglement Ambassadeursbonus

 1. De bonus is op dit moment €0,50 bruto per gewerkt (=gefactureerd) uur. 
 2. Eriswerk.nl kan dit bedrag op ieder moment wijzigen maar de wijziging heeft geen invloed op al lopende afspraken. Een wijziging van het bonusbedrag zal natuurlijk tijdig worden gepubliceerd in dit reglement.
 3. De hoogte van de bonus is tijdens de looptijd (zolang de geworven uitzendkracht aansluitend en zonder onderbreking voor Eriswerk.nl werkt) onveranderlijk.
 4. Er zit geen maximum aan de bonus. Hoe meer geworven uitzendkrachten en hoe meer gewerkte (=gefactureerde) uren, hoe hoger de bonus.
 5. De bonus zal maandelijks worden uitgekeerd. De uitbetaling zal apart van het salaris in de 1-ste week van de opvolgende maand worden gedaan.
 6. De bonus wordt betaald voor extern geworven uitzendkrachten. Dus niet voor uitzendkrachten die al voor Eriswerk.nl werkzaam zijn of ingeschreven staan.
 7. Het aantal door de nieuw geworven uitzendkracht gewerkte uren is bepalend voor de hoogte van de bonus.

 

Opmerkingen:

De bonus kan lager zijn als gevolg van minder uren door bijvoorbeeld:

 1. Opname vakantie-/feestdagen of
 2. Ziekte

 

 • I.v.m. privacy mogen wij geen inzicht verstrekken in het aantal uren dat door jouw collega(‘s) is gewerkt. We keren het bedrag uit met vermelding van de periode (maand). 
 • Een 6-maandelijkse audit door een gecertificeerd audit-bedrijf zal worden uitgevoerd om vast te stellen dat e.e.a. conform afspraak is gedaan. De resultaten van deze audit zullen worden gepubliceerd.

 

 • 06 1096 0763
 • Spitsstraat 25, 8102 HW Raalte