06 1096 0763 Passage 1a, 8102 EW Raalte
uitzenden - werving & selectie - detachering - payrolling

Onze werkwijze

We helpen graag werkzoekenden in de omgeving van Raalte met het vinden van een baan. Hiervoor hebben we een eenvoudige procedure opgesteld zodat je snel kunt worden geholpen met het vinden van een passende baan.

 

Aanmelden als werkzoekende kan eenvoudig via deze website middels de button "Direct Inschrijven". Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ook mailen naar info@eriswerk.nl of bellen naar 06 1096 0763.

 

Voor het intake-gesprek zullen wij een afspraak maken op ons kantoor OP1, Kulturhus Raalte. Voor de volledigheid vragen we je om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Dit is een paspoort of identiteitskaart. Een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs. Neem ook je bankrekeningnummer mee.


Wij gaan vervolgens een uitgebreid gesprek met je aan om een compleet beeld te krijgen van wie jij bent, wat je zoekt en hoe we jou kunnen helpen. De eerste stap is gezet, op basis hiervan gaan we samen op zoek naar jou droombaan!


In de meeste gevallen zal je worden uitgenodigd voor gesprek bij je potentiele nieuwe werkgever. Ook wanneer je bent aangenomen zullen we nauw contact blijven onderhouden om waar nodig te coachen en begeleiden. Hierin kun je onder andere denken aan evaluatiegesprekken. Wij zijn pas tevreden wanneer jij het naar je zin hebt in je werk!

 

 

  • 06 1096 0763
  • Passage 1a, 8102 EW Raalte