Vacature Intercedent! Kom jij ons team versterken?

14 juli 2022 - Nieuws

VACATURE INTERCEDENT
Maatschappelijk betrokken en werken vanuit een psychologische inslag. Constant denken in het belang van zowel de werknemer als de werkgever. Mogelijkheden zien, niet opgeven, doortastend, creatief en beslissingen durven nemen. ER IS WERK straalt ambitie uit, we bruisen van energie en ideeën.

De belangrijkste drijfveer is kandidaat en werkgever tevreden te stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen op deze manier een duurzame relatie kan aangaan met zowel de klant als de kandidaat.

WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA!
ER IS WERK Wij timmeren inmiddels ruim vijf jaar aan de weg als uitzend- en werving en selectiebureau in Raalte. Intensief samenwerken met klanten om de juiste mensen te vinden. Wij zijn partner van de klant. Wat drijft hen, welke collega’s krijgt de werknemer en wat is de cultuur binnen het bedrijf? Door de opdrachtgevers uit verschillende branches, goed te kennen weten we wat voor type werknemer past en welke werknemer niet? Wij leveren maatwerk, hoe hoog de druk ook is in deze krappe arbeidsmarkt.
Ter uitbreiding van ons team zoeken we een energieke en ambitieuze nieuwe collega.
Met jouw empathische vermogen en mensenkennis heb jij de basis al in handen om een echte professional te zijn. Wij geloven in het complete plaatje, niet alleen recruiten of alleen de accountspecialist zijn, nee jij bent de specialist op alle gebieden. Door vraag en aanbod goed te doorgronden ben je in staat de juiste combinaties te maken.

Je kan als geen ander schakelen en weet alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Dit alles met een doel: klant en kandidaat moeten tevreden zijn! Is de plaatsing gelukt? Jouw werk stopt niet! Je blijft de contacten onderhouden met de kandidaat en met de klant, jij bent tenslotte de werkgever van de kandidaat en voelt je verantwoordelijk over hun werk en inkomen.

Wie zoeken wij in jou?
– Haal jij plezier uit het doorgronden van zowel klant als kandidaat;
– Ben jij zelf-startend?
– Ben je creatief en oplossingsgericht?
– Heb je al enige werkervaring in de uitzendbranche?

JA!?
Samen hard werken, veel lachen en groeien. Niet alleen met collega’s onderling maar ook met onze relaties en werkzoekenden. Wij leren je graag kennen!
Spreekt bovenstaande functie je aan, stuur dan je cv en motivatiebrief naar daniellepoppe@eriswerk.nl.