Kabinet verlengt Corona-steun banen

29 augustus 2020 - Nieuws

Het kabinet verlengt vanaf 1 oktober 2020 diverse steunmaatregelen. Idee erachter: meer gericht op de toekomst. Het kabinet neemt bovendien nieuwe maatregelen om bedrijven te stimuleren om meer te investeren in economische groei. Ook zet het kabinet extra middelen in om mensen via scholing en begeleiding te helpen bij het vinden van nieuw werk.

Heeft Corona jou ook geraakt? Of heb je nog werk maar merk je dat je niet meer op de juiste plek zit? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! En dankzij Corona staan bedrijven meer open voor jou, ook al heb je geen perfect (passend) CV. Laat ons weten wat je graag wil!

Aanvullend sociaal pakket van de overheid
De komende maanden zullen sommige mensen hun werk kwijtraken en op zoek moeten naar een andere baan. Anderen zullen de overstap willen maken van hun huidige werk naar ander werk met meer toekomstperspectief. Het kabinet wil mensen daarbij helpen. Daarom trekt het kabinet geld uit voor begeleiding bij het vinden van nieuw werk. Ook komt er meer geld vrij voor om- en bijscholing. Daarnaast gaat het kabinet mensen die kwetsbaar zijn in een economische crisis extra ondersteunen, zoals jongeren en mensen in de banen-afspraak. Ook wil het kabinet mensen met een hoog risico op armoede en problematische schulden helpen.

Wij helpen je graag: kom langs of bel. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon appen als je dat makkelijk vindt: 06 40656544

Bewaar vacature 0
Kabinet verlengt Corona-steun banen