Werkgevers

Wij helpen u(w) werk verzetten

Er is (altijd) werk. Dat weten wij ook. De juiste mensen aantrekken en aan je binden kan voor werkgevers een flinke uitdaging zijn. Vooral in de huidige krappe arbeidsmarkt. Door mensen in hun kracht te zetten, ontwikkelen teams en bedrijven zich beter. Dankzij ons empathisch vermogen, psychologische achtergrond en door zelf op de werkvloer rond te kijken, leren wij u als werkgever graag kennen. Door de mens achter het cv te kennen, weten wij wat het verhaal achter de mens is, waar iemands passie ligt. Op die manier kunnen wij werelden samen brengen.

Ons bureau wordt gerund door ambitieuze, fanatieke, Sallandse vakmensen

Geen multinational maar een fanatiek team dat van aanpakken weet: wij zijn ER IS WERK!
Ons bureau wordt gerund door een aantal ambitieuze en fanatieke Sallandse vakmensen. Kenmerkend is vooral: onafhankelijk, vol energie en anders-denkend.

De juiste mensen aantrekken en aan je binden kan een flinke uitdaging zijn. Hoe weet je nu op basis van een gesprek wie en wat je in huis haalt? En misschien in de huidige krappe arbeidsmarkt markt nog wel moeilijker, hoe bereik je de juiste mensen en zorg je ervoor dat ze interesse hebben in jouw bedrijf?

Wij helpen je graag. Met Sallandse nuchterheid een flinke portie enthousiasme kennen wij de markt en vind je bij ons de kennis en gedrevenheid om jou verder te helpen.

 

 

Wie zoekt u?

Wat houdt de vacature in uw organisatie in? Wij verdiepen ons in de werkzaamheden en de persoonlijkheden die u als werkgever zoekt. Door verder te kijken dan de standaard functie-eisen, kunnen we uw organisatie verder ontwikkelen en bovendien kan iemand perfecter passen dan in eerste instantie gedacht. Met onze ruime ervaring op het gebied van HR en organisatievraagstukken is wellicht snel resultaat te boeken. Wij hechten veel waarde aan het ontzorgen van werkgevers om daarmee een duurzame relatie voor de toekomst neer te zetten. Deel uw vacature met ons of neem contact op om ons te vertellen wat uw vraagstuk op het personeelsvlak is.

Gefeliciteerd, een nieuwe collega!

Ook nu laten wij nog niet los. Wij merken dat de eerste maanden erg belangrijk zijn bij het onboarden van een nieuwe collega. Wij zullen dan ook de eerste week bij zowel u als de kandidaat polsen hoe het gaat, hoe is de eerste indruk en wordt er recht gedaan aan de verwachtingen. Ook plannen we verschillende evaluatiemomenten in om de eerste cruciale periode te monitoren. We merken dat dit door alle partijen op prijs wordt gesteld en dat het ten goede komt van de slagingskans. Meer dan 80% van de kandidaten werkt nog steeds met veel plezier bij desbetreffende partij!