Werkgevers

Wij helpen u(w) werk verzetten

Er is (altijd) werk. Dat weten wij ook. De juiste mensen op de juiste plek zetten is voor werkgevers een flinke uitdaging. Door mensen in hun kracht te zetten, ontwikkelen teams en bedrijven zich beter. Dankzij ons empathisch vermogen, psychologische achtergrond en door zelf op de werkvloer rond te kijken, leren wij u als werkgever graag kennen. Door de mens achter het cv te kennen, weten wij wat het verhaal achter de mens is, waar iemands passie ligt. Op die manier kunnen wij werelden samen brengen.

 

Ons bureau wordt gerund door zelfstandige Sallandse dames

Geen multinational maar een fanatiek team dat van aanpakken weet: wij zijn ER IS WERK!
Ons bureau wordt gerund door een aantal ambitieuze en fanatieke Sallandse dames. Kenmerkend is vooral: onafhankelijk, vol energie en anders-denkend.

Wie zoekt u?

Wat houdt de vacature in uw organisatie in? Wij verdiepen ons in de werkzaamheden en de persoonlijkheden die u als werkgever zoekt. Door verder te kijken dan de standaard functie-eisen, kunnen we uw organisatie verder ontwikkelen en bovendien kan iemand perfecter passen dan in eerste instantie gedacht. Met onze ruime ervaring op het gebied van HR en organisatievraagstukken is wellicht snel resultaat te boeken. Wij hechten veel waarde aan het ontzorgen van werkgevers om daarmee een duurzame relatie voor de toekomst neer te zetten. Deel uw vacature met ons of neem contact op om ons te vertellen wat uw vraagstuk op het personeelsvlak is.

Organisatieondersteuning

Er gaat veel energie in uw eigen bezigheden zitten, maar u wilt wel uw organisatie professionaliseren. Wij helpen! Wij mixen de theoretische basis en de praktische werk- en levenservaring en bieden de gewenste ondersteuning voor werkgevers. ER IS WERK zorgt voor groei bij het personeel (coaching & loopbaanontwikkeling) maar ook bij de eigenaar/directeur (persoonlijke- en organisatieontwikkeling). Deze adviesfunctie van ER IS WERK valt onder onze standaard dienstverlening. Wij streven hierbij naar een duurzame relatie met u.