Over ons

Er Is Werk, Maak werk van je toekomst

Bij Er Is Werk gaan we verder dan alleen het matchen van vraag en aanbod. Onze purpose is helder: we willen werk maken van een toekomst waarin mensen niet alleen een baan hebben, maar een baan die écht bij hen past. Of je nu een werkgever bent op zoek naar de juiste teamleden of een professional die een passende werkplek zoekt, wij geloven in het realiseren van duurzame arbeidsrelaties.

 

Hoe Wij Werken: Van Kennismaking tot Duurzame Match

Het begint allemaal met persoonlijk contact en oprechte interesse. We starten met een kennismaking waarin we jouw bedrijf leren kennen. Wat zijn de ontwikkelingen, hoe is de sfeer? Een nieuwe werknemer moet immers naadloos in het team passen. Daarna duiken we diep in de vacature: wat zijn de essentiële vereisten en wie is jouw ideale kandidaat? Pas als we dit helder hebben, kunnen we de juiste doelgroep aanspreken en enthousiasmeren.

 

Onze Kracht: Empathie, Psychologisch Inzicht, en Werkvloer Ervaring

Bij Er Is Werk hebben we een sterke basis in empathie en psychologisch inzicht. Door zelf op de werkvloer rond te kijken, leren we niet alleen de organisatie kennen, maar ook de cultuur en de mensen achter het cv. We begrijpen het verhaal achter de mens en weten waar iemands passie ligt. Dit stelt ons in staat om werelden samen te brengen en duurzame matches te realiseren.

Een passende baan is niet altijd vanzelfsprekend, maar geluk op het werk zou dat wel moeten zijn. Wij helpen je graag door mensen in hun kracht te zetten en zo teams en bedrijven beter te laten groeien. Een vacature is voor ons niet slechts een plek in de organisatie; het is een kans om, door verder te kijken dan standaard functie-eisen, een perfecte match te creëren.

 

Bij Er Is Werk maken we werk van jouw toekomst. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw professionele reis kunnen verrijken.

De inspirator: Daniëlle Poppe

Energiek en fanatiek; wie Daniëlle ontmoet zal dit meteen herkennen. Zij luistert oprecht en ziet altijd kansen. De ambitie om haar opleiding (Bachelor Psychologie en Master Bedrijfskunde) en (werk)ervaringen, waren de aanzet om haar eigen onderneming te starten: ER IS WERK. Haar credo: “Ik wil een partner zijn voor zowel werkzoekende als opdrachtgever. Laten we elkaar inspireren!”

De onderzoeker: Isabel Poppe

Aan sommige mensen moet je alles vragen; aan Isabel niet. Een echte speurneus die net zo lang zoekt tot ze heeft gevonden wat ze wil. En daarbij doet ze veel op eigen initiatief. Isabel houdt niet van wachten, zij onderneemt. Dat is handig voor ons maar vooral voor het maken van matches!

De Mensenmens: Wouter Endendijk

Opgewekt en vol energie; dat is hoe Wouter kort te omschrijven is.
Hij wordt gelukkig van het blij maken van mensen.
Inmiddels is Wouter ruim 6 jaar actief in de arbeidsbemiddeling en heeft hij al veel werknemers en werkgevers blij gemaakt.
Hij praat graag en hecht veel waarde aan een stukje persoonlijke aandacht.
Of dit nou werk gerelateerd is of op persoonlijk vlak.
Wouter helpt graag mensen aan een leuke baan om zo alle partijen tevreden te stellen.

De ervaringsdeskundige: Ben Poppe

Na meer dan dertig jaar te hebben gewerkt in alle delen van Nederland en het buitenland is Ben Poppe gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Zowel als manager, coach en leidinggevende heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van HR en de inrichting van organisaties. Bij sommige leeftijdsgenoten is het dan tijd om langzaam aan een einde van de arbeidscarrière te denken, maar Ben wil zijn kennis en ervaring nog graag inzetten voor werkzoekenden en opdrachtgevers.

De verbinder: Leroy Boksebeld

Het creëren van de juiste match is iets waar Leroy zich voornamelijk mee bezig houdt. Hij houdt van persoonlijke aandacht en voor Leroy is er pas een match wanneer er een positief gevoel is aan beide kanten. Als schakel tussen de werkzoekende en werkgever is Leroy constant bezig met het maken van deze puzzel. Niemand is hetzelfde en voor iedereen is de match anders, dit is waar voor hem de uitdaging in zit.