Onze dienstverlening

Vast of flexibel personeel?

Onze dienstverlening bestaat uit Uitzenden, Werving & Selectie en ZZP-bemiddeling. In de zoektocht naar het aantrekken van nieuwe mensen zijn we graag uw partner! Wij denken graag mee welke vorm het beste bij u past en uiteraard willen we u en het bedrijf leren kennen zodat we de juiste doelgroep kunnen aanspreken en de juiste kandidaten kunnen selecteren en enthousiast maken voor uw bedrijf!

Uitzenden

Flexibele inzet van personeel nodig? Dan is onze dienstverlening uitzenden wellicht de beste optie voor u.
Veel voorkomende situaties waarin uitzenden een goede oplossing is:

  • Uitval van eigen personeel door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof.
  • Wanneer een langere proeftijd gewenst is.
  • Er is een grote opdracht binnengekomen of u moet anticiperen op de piekperiode.
  • Er sprake is van een nieuwe invulling van functies waarbij ter overbrugging iemand extra nodig is.

In deze gevallen is flexibiliteit gewenst en kan het snelle schakelen en de inzet van een goede kandidaat ervoor zorgen dat uw bedrijf moeiteloos door kan gaan.

Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker die uw bedrijf voor onbepaalde tijd komt versterken? Dan is onze dienstverlening Werving & Selectie een goede oplossing. Hierbij nemen wij het gehele sollicitatieproces uit handen en neemt u bij een goede match de kandidaat zelf in dienst. Er Is Werk is specialist, u kunt er dus op vertrouwen dat wij ons werk goed doen en we de beste kandidaten aan u voorstellen. Het start al bij het bespreken van de functie. Hierbij hebben we al een adviserende rol. Kortom: het bespaart u tijd en… no cure no pay!

Waar zijn wij sterk in: Verdieping, Sparringpartner en altijd op zoek naar lange termijn relaties.

Wanneer wij aan de slag gaan met een vacature vragen we veel, heel veel informatie. Zodat we de beste match kunnen maken!

Wat doen jullie precies? Welke ambities hebben jullie? Wat zijn de huidige wensen en vereisten voor de vacature? Maar we denken vooral ook mee voor de lange termijn, want waar moet iemand zich naar toe kunnen ontwikkelen? Daarnaast vinden we de bedrijfscultuur heel belangrijk, want een mismatch op dit gebied is toch wel de belangrijkste reden dat een dienstverband stukloopt. Met alle informatie op zak kunnen wij immers op zoek naar een collega die er perfect tussen past én we kunnen zorgen dat een potentiële kandidaat een heel gedetailleerd beeld heeft van de eventuele werkplek. Dit stukje verwachtingsmanagement vinden wij heel belangrijk. Als je een kloppend beeld schetst van het werk én het team en iemand kiest daar bewust voor, dan is de kans dat diegene zich daar thuis voelt en wil blijven natuurlijk ook groter. En dat maakt ook de tijdsinvestering van bedrijven weer de moeite waard.”

Zo weten we heel precies waar het bedrijf én de werkzoekende naar zoekt. Vervolgens filteren we dit uit, zoeken we naar een match en zodra we enthousiast zijn over een kandidaat, stellen we deze voor. Maar daar stopt Er Is Werk zeker niet! Ook als iemand wordt aangenomen, blijven wij heel nauw betrokken. Zeker de eerste maanden zitten we er bewust heel kort op. Waarom? Omdat de meeste mensen die toch weer weggaan, dit in de eerste maanden doen. Wij checken daarom zeer regelmatig hoe het gaat en we voeren ook meerdere evaluatiegesprekken met medewerker en leidinggevende. We zien dat dit echt werkt, want ons slagingspercentage ligt momenteel op zo’n 85 tot 90 procent! Dat maakt ons natuurlijk trots! Wij vinden het heerlijk om bedrijven al dit werk uit handen te kunnen nemen, om ze te kunnen adviseren vanuit onze ervaring en kennis van de markt.

ZZP-bemiddeling in de Installatietechniek

Er Is Werk is jouw partner in het vinden van hooggekwalificeerde ZZP’ers in de installatietechniek. Wij begrijpen dat de sleutel tot succes ligt in de details. Onze monteurs zijn niet alleen vakbekwaam, maar ze beschikken ook over de nodige certificeringen, verzekeringen en gereedschappen om elk project tot een succes te maken.

Waarom Kiezen voor Er Is Werk in de Installatietechniek?

  1.   Gecertificeerde Vakmensen: Onze monteurs zijn stuk voor stuk uitgerust met essentiële certificeringen, waaronder VCA Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit garandeert niet alleen de veiligheid op de  werkplek, maar ook de professionaliteit van onze ZZP’ers.
  2.   Diverse Specialisaties: Of je nu loodgieters, elektromonteurs, cv-monteurs, autogene lassers, of tig lassers nodig hebt, Er Is Werk heeft de juiste vakmensen voor jouw specifieke projecten. Van woningbouw,  nieuwbouw tot industrie, wij hebben de expertise in huis.
  3.   Gecertificeerd en Betrouwbaar: Er Is Werk beschikt over een SNA certificaat, een G-rekening en een verklaring betalingsgedrag. Dit garandeert betrouwbaarheid en transparantie in onze dienstverlening. 
  4.   Assistenten en Leerling Monteurs: Naast ervaren vakmensen biedt Er Is Werk ook assistenten en leerling monteurs, zowel als ZZP’ers als in loondienst. Zo kunnen we inspelen op de diversiteit van jouw projecten  en altijd de juiste ondersteuning bieden.

 

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem contact met ons op!