Werkzoekende

Wij zijn er voor jou #ErIsWerk

Er Is Werk zoekt werk dat echt bij jou past, dat zegt ieder uitzendbureau horen we je denken. Daarom pakken wij het anders aan. Bij ons draait het niet alleen om jouw cv of ervaring. Wij willen jou beter leren kennen: wie ben je en waar word jij blij van? Misschien ben je ergens goed in of heb je een leuke hobby waar je meer mee kunt. Als je ons vertelt wie je bent, kunnen we je helpen en coachen. Daar nemen we graag de tijd voor. Je hoeft het dus niet allemaal alleen te doen!

Aan de slag

ER IS WERK zoekt werk dat echt bij jou past, voor nu en in de toekomst. Of het nu gaat om de volgende stap in je carrière, je eerste baan of vakantiewerk: wij helpen je graag. Samen met jou kijken we naar wat jou drijft en naar wat jij belangrijk vindt in een baan. We zoomen hierbij niet alleen in op de functie maar ook op welke type bedrijf jou aanspreekt. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk in Salland kunnen wij je veel vertellen over de bedrijven. Hoe leuk is dat! We merken dat een goede match met de bedrijfscultuur erg belangrijk is om gelukkig te zijn in je baan. En dat willen we uiteraard allemaal! Weet je niet goed wat je wil en heb je hier meer hulp bij nodig? Dat kan! Wij bieden namelijk ook loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding

Zit je ‘vast’ voor je gevoel, of ben je toe aan die nieuwe stap (in dezelfde branche of ergens anders)? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. We onderzoeken dan samen met jou waar kansen liggen. Het draait hierbij om JOU. Wij zijn ervaren en houden je een spiegel voor. Je wordt uitdagend geconfronteerd. We vormen op deze manier de motor onder jouw ontwikkeling. Twijfels? Vraag ons naar voorbeelden, dan kom je er snel genoeg achter hoe jij verder kunt komen.

Er Is Werk zoekt werk dat echt bij jou past? Ja, wij maken werk van jouw toekomst!