Loopbaanbegeleiding

Maak werk van je toekomst!

Wie ben ik, wat wil ik, waarom wil ik dat en wat zijn dan de mogelijkheden.

Steeds vaker krijgen wij deze vragen en wij geven hier graag gehoor aan. We doen het al langer maar vanaf nu officieel: Loopbaanbegeleiding!

Wij helpen je graag door middel van ons loopbaanprogramma waar je naast een gedegen loopbaantraject ook praktische handvatten meekrijgt.

Met onze ruime ervaring in loopbaanbegeleiding, psychologische achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt helpen wij jou weer plezier te hebben in je werk!

 

Hoe ziet het loopbaantraject eruit?

We beginnen altijd met een intake. Dit gesprek staat in het teken van kennismaken en is vrijblijvend. Vervolgens starten we de loopbaanbegeleiding, welke is op te knippen in 4 onderdelen:

  1. We beginnen met de probleemanalyse waarin we vaststellen waar je tegenaan loopt, dit is ons vertrekpunt voor het loopbaantraject.
  2. Vervolgens nemen we een gestructureerd interview af waarin je drijfveren en attitudes naar voren komen. Op deze manier krijg je een goed beeld van jouw karakter en kunnen we bepalen welke functie passend is en welke bedrijfscultuur het beste bij je past. Waar krijg je energie van en welke omgeving heb jij nodig om het beste uit jezelf te halen.
  3. Naar aanleiding van het interview krijg je het rapport toegestuurd. Deze zullen we samen bespreken en is de basis voor het zoeken van passende functies en bedrijven. Wij zullen je helpen vacatures te analyseren en helpen je vervolgens om gericht sollicitatiebrieven en cv’s te schrijven.
  4. Yes, uitgenodigd voor gesprek! Wij helpen je bij het voorbereiden op het sollicitatiegesprek/de sollicitatiegesprekken.

 

Bel ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek op 0572-792008

Benieuwd hoe anderen onze loopbaanbegeleiding hebben ervaren?

Bekijk het filmpje hieronder.