Loopbaanbegeleiding

Maak werk van je toekomst!

Wie ben ik, wat wil ik, waarom wil ik dat en wat zijn dan de mogelijkheden.

Steeds vaker krijgen wij deze vragen en wij geven hier graag gehoor aan. We deden het al langer maar nu bieden wij officieel: Loopbaanbegeleiding!

Wij helpen je graag door middel van ons loopbaanprogramma waar je naast een gedegen loopbaantraject ook praktische handvatten meekrijgt.

Met onze ruime ervaring in loopbaanbegeleiding, psychologische achtergrond en kennis van de arbeidsmarkt helpen wij jou weer plezier te hebben in je werk!

Wij willen jou graag leren kennen. Goede vertrekpunten zijn je cv en karaktereigenschappen, maar we willen ook weten wat je kwaliteiten en drijfveren zijn.

Wat is je ambitie en heb je je volgende stap al in beeld. Zo weten we hoe we jou kunnen ondersteunen en coachen.

Wil je graag een loopbaanplan opstellen of gewoon eens sparren over de mogelijkheden?

Wij doen dit graag, omdat wij denken dat dit de beste weg naar succes is.

 

Hoe ziet het loopbaantraject eruit?

We beginnen altijd met een intake. Dit gesprek staat in het teken van kennismaken en is vrijblijvend. Vervolgens starten we de loopbaanbegeleiding, welke is op te knippen in 4 onderdelen:

  1. We beginnen met de probleemanalyse waarin we vaststellen waar je tegenaan loopt, dit is ons vertrekpunt voor het loopbaantraject.
  2. Vervolgens nemen we een gestructureerd interview af waarin je drijfveren en attitudes naar voren komen. Op deze manier krijg je een goed beeld van jouw karakter en kunnen we bepalen welke functie passend is en welke bedrijfscultuur het beste bij je past. Waar krijg je energie van en welke omgeving heb jij nodig om het beste uit jezelf te halen.
  3. Naar aanleiding van het interview krijg je het rapport toegestuurd. Deze zullen we samen bespreken en is de basis voor het zoeken van passende functies en bedrijven. Wij zullen je helpen vacatures te analyseren en helpen je vervolgens om gericht sollicitatiebrieven en cv’s te schrijven.
  4. Yes, uitgenodigd voor gesprek! Wij helpen je bij het voorbereiden op het sollicitatiegesprek/de sollicitatiegesprekken.

 

Is loopbaanbegeleiding wat voor jou?

Bel ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek op 0572-792008 of mail naar info@eriswerk.nl.

Benieuwd hoe anderen onze loopbaanbegeleiding hebben ervaren?

Bekijk het filmpje hieronder.