Liever 3 interessante, goed voorbereide kandidaten dan 60 sollicitatiebrieven

28 september 2020 - Nieuws

“De sollicitatiegesprekken zijn ook anders,” legt Ruud verder uit. “De kandidaten zijn vooraf door het team van ER IS WERK voorbereid. Dat scheelt ons tijd en bovendien kun je daardoor sneller de diepte in tijdens een gesprek. Wij kunnen op die manier sneller vaststellen of iemand daadwerkelijk binnen ons bedrijf past.”

Momenteel werken er 4 collega’s via ER IS WERK bij Multilight
“Bij andere bureaus heb ik het gevoel gehad dat zij klakkeloos mensen naar ons toestuurden. ER IS WERK is in staat goede mensen op de juiste plek te krijgen. Hun team is compact waardoor we contact hebben met dezelfde mensen. Dat communiceert erg prettig. ER IS WERK kent ons en weet wat we van medewerkers verwachten. Het stelt ons in staat de beste collega te selecteren.”

Multilight verlicht
ER IS WERK verlicht Multilight op deze manier in hun zoektocht naar goede collega’s. Multilight verlicht ondertussen een groot deel van Nederland. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise weten zij ook komende kerst de straten in een groot deel van Nederland weer te voorzien van betoverende en slimme verlichting.

Meer weten over de kracht van Multilight? > https://www.starlightholland.nl/
Wij maakten onlangs een video, zodat je bij Multilight binnen kunt kijken. Kijk hier naar deze video #PR #Promo

Al eerder spraken we met Ruud, lees het hier.

 

Bewaar vacature 0