Over ons

Verdieping is ons geheime wapen. Hoewel we op de begane grond zitten, zodat je makkelijk bij ons binnen loopt, hechten we veel waarde aan verdieping in de mens en het bedrijf. Waar veel uitzendbureaus ‘onderhandelen en cv’s schuiven’ hechten wij waarde aan het verder kijken. Wie zit er voor ons? En bij een bedrijf gaan we zélf de werkvloer op. Ons team denkt vanuit een psychologische invalshoek.

‘We zijn Sallands en beschikken over een bijzonder groot netwerk. Zeker net zo belangrijk is dat we ons niet groter voordoen dan we zijn’

ER IS WERK (Eriswerk VOF) focust op Salland. De oprichters zijn hier geboren en getogen. We spreken (letterlijk) de taal van de streek en beschikken over een bijzonder groot netwerk. Zeker net zo belangrijk is dat we ons niet groter willen voordoen dan we zijn. Hoewel we in alle branches een match tot stand kunnen brengen, ligt onze expertise met name in de sectoren Productie, Logistiek, Hout en Metaal. We bemiddelen zowel voor functies op kantoor als op de werkvloer.


Visie

Door mensen in hun kracht te zetten, ontwikkelen teams en bedrijven zich beter. Een vacature is een plek in de organisatie die je, door je te verdiepen in de werkzaamheden en persoonlijkheden, kan kneden. Door verder te kijken dan de standaard functie-eisen, kan iemand perfecter passen dan in eerste instantie gedacht.

Dankzij ons sterke empathisch vermogen, psychologische achtergrond en door zelf op de werkvloer rond te kijken, leren wij de opdrachtgever, zijn organisatie en de cultuur kennen. Door de mens achter het cv te leren kennen, weten wij wat het verhaal achter de mens is, waar iemands passie ligt. Op die manier kunnen wij werelden samen brengen.

Een passende baan is niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn op je werk ook niet. We helpen je graag.


Missie

ER IS WERK wil goede, duurzame arbeidsrelaties realiseren. Ze gelooft in een positieve maatschappelijke impact als mensen een baan hebben die écht bij hun past, in een goedwerkend team, binnen een passende organisatie. Door de persoonlijke, bedrijfsmatige en maatschappelijke ontwikkeling daarbij in ogenschouw te houden, wordt het leven van ieder mens prettiger.

ER IS WERK neemt dus de tijd om een match te realiseren die verder gaat dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

De inspirator: Daniëlle Poppe

Energiek en fanatiek; wie Daniëlle ontmoet zal dit meteen herkennen. Zij luistert oprecht en ziet altijd kansen. De ambitie om haar opleiding (Bachelor Psychologie en Master Bedrijfskunde) en (werk)ervaringen, waren de aanzet om haar eigen onderneming te starten: ER IS WERK. Haar credo: “Ik wil een partner zijn voor zowel werkzoekende als opdrachtgever. Laten we elkaar inspireren!”

 

De verbinder: Jolande Overmars

Vrolijk en nuchter: grote kans dat Jolande je lachend welkom heet als je bij ons binnen stapt. Na de opleiding Communicatie is zij in de logistieke sector gaan werken en vervolgens in de uitzendwereld. Nooit zat ze helemaal lekker op haar plek: nu wél! Ervaringsdeskundige dus, als het om het zoeken van die leuke werkplek gaat. "Ik wil mensen écht leren kennen." Kijk, dat past bij ER IS WERK. "Persoonlijk contact met opdrachtgever en werknemer is voor mij het allerbelangrijkste. Gesprekken en intakes organiseren om vervolgens de allerbeste combinatie voor de lange termijn te maken."

 

De onderzoeker: Isabel Poppe

Aan sommige mensen moet je alles vragen; aan Isabel niet. Een echte speurneus die net zo lang zoekt tot ze heeft gevonden wat ze wil. En daarbij doet ze veel op eigen initiatief. Isabel houdt niet van wachten, zij onderneemt. Dat is handig voor ons maar vooral voor het maken van matches!

De ervaringsdeskundige: Ben Poppe

Na meer dan dertig jaar te hebben gewerkt in alle delen van Nederland en het buitenland is Ben Poppe gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Zowel als manager, coach en leidinggevende heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van HR en de inrichting van organisaties. Bij sommige leeftijdsgenoten is het dan tijd om langzaam aan een einde van de arbeidscarrière te denken, maar Ben wil zijn kennis en ervaring nog graag inzetten voor werkzoekenden en opdrachtgevers.

Neergestreken wereldreiziger: Anne Hoogendoorn

"Australië, Schotland, Noorwegen en Amerika: ik heb overal samengewerkt met verschillende culturen." Dat samenwerken zit in haar Sallandse bloed want Anne Hoogendoorn regelt de zaken graag voor iedereen goed. Zij is dan ook de stabiele factor binnen ER IS WERK. Anne heeft de teugels in handen rondom de administratie en interne werkprocessen. En dat is erg prettig want "ik ben op de hoogte van alles wat er speelt waardoor ik zowel onze relaties als onze medewerkers snel verder kan helpen." Daar komt haar afgeronde studie Internationaal Toeristisch Management goed bij van pas, want daarbij lag de focus ook op het begrijpen van 'verschillende werelden'. Stap je bij ons binnen? Grote kans dat Anne al op je wacht.