Nijland Cycling

‘Kwaliteit van de kandidaten beter dan ik gewend was’

Nijland Cycling kiest voor uitzendbureau ER IS WERK

“Vind maar eens een goede fietsmonteur, dat is een fikse uitdaging,” vertelt Koen Nijland. Om zijn bedrijf Nijland Cycling verder te laten groeien zocht Koen een fietstechnicus en een lasser. “Twee keer wist ER IS WERK ons te verrassen met passende medewerkers. Beide kandidaten zijn nu collega’s en het bevalt erg goed. ER IS WERK focust op technisch personeel. Ze begrepen onze vraag en hadden zich goed verdiept in ons bedrijf. Dat bleek bij beide keren waarbij ze met een goede onderbouwing vol overtuiging kandidaten aan ons voorstelden.”

Goede match

“Toen ik de vacatures openbaar maakte was ik eigenlijk niet eens van plan om een uitzendbureau in te schakelen,” vertelt Koen. “Daniëlle van ER IS WERK vroeg me of ze eens mee mochten denken. Omdat het zo moeilijk is om een goede fietsmonteur te vinden, vond ik dat een prima uitdaging voor ze. Na een rondleiding hier in Heeten zijn zij aan de slag gegaan. Vrij kort erna kwam de eerste kandidaat, die volgens Danielle goed leek te matchen met ons team en onze mentaliteit en cultuur. Dat klopte, wat blijk geeft van haar sterke empathisch vermogen. Toen we daarna op zoek gingen naar een lasser, vonden zij die ook. Binnen twee dagen was alles al rond. ER IS WERK begrijpt wie er bij ons past. De kwaliteit van de kandidaten is beter dan ik gewend was. En dat werkt heel prettig.”

Proactieve meedenkers

“Die proactieve houding spreekt mij aan. Zo kreeg ik deze week ook een mail met informatie over het coronavirus. Wat houdt de flexibiliteit in en hoe maak ik daar gebruik van? Heel fijn, zulke meedenkers. Dat scheelt veel denk- en uitzoekwerk.” Aanraden doet Koen ze zeker: “Het contact verloopt informeel en de communicatie is heel duidelijk. Bovendien schakelen ze snel. Dat past goed bij Nijland Cycling, zo werken wij namelijk ook.”

Over Nijland Cycling

‘Ga toch fietsen’ krijgt een aantrekkelijke dimensie als je je fiets bij Nijland Cycling in Heeten mag bestellen. Wat een prachtig bedrijf in Salland. Ze zijn gespecialiseerd in bakfietsen voor de revalidatiebranche en unieke stadsfietsen. Midden in Heeten maakt het innovatieve bedrijf zelf het totale productprogramma bestaande uit tandems, driewielfietsen, fietsen voor ouderen, bakfietsen en die laatste ook voor kinderen. Een bijzondere opdrachtgever waar we graag naartoe fietsen.

Koen Nijland
Koen Nijland Koen Nijland