The Powershop Raalte

"ER IS WERK: Ze weten het te vinden voor je."

En daar is Paul Wittenhorst, directeur van The Powershop in Raalte, erg content mee, want Corona gooide roet in de overvolle agenda van de krachtpatsers.

“Wij regelen tijdelijke stroomvoorziening voor evenementen”, vertelt de Raaltenaar. “Bijvoorbeeld voor concerten in de Amsterdam Arena en Guus Meeuwis’ jaarlijkse show in het Philips Stadion. Maar ook voor de grote zomerfestivals als Lowlands, Zwarte Cross, Mysteryland en Pinkpop.”

‘Dertig freelancers die we niets kunnen bieden’

Omdat veel mensen door de Corona-crisis in eigen land met vakantie willen, levert The Powershop dit jaar stroom aan tijdelijke camping-faciliteiten. Maar dat compenseert niet al het verloren werk. “We hebben zeker dertig vaste freelancers die we nu niks kunnen bieden”, zegt Wittenhorst. “De meeste werknemers zijn tijdelijk elders aan de slag gegaan. Zo is er veel vraag naar de technische expertise van onze elektromonteurs. Maar we hebben ook jongens die nu vloerverwarming aanleggen in woningen, of bezig zijn met het bestrijden van de eikenprocessierups.”


Daniëlle van ER IS WERK:
"Voor ons was de zoektocht naar passend werk een fantastische uitdaging. De medewerkers van The Powershop verstaan hun vak, hebben inzet en zijn gewend om werk te verzetten ook onder hoge druk. Speciaal voor hen hebben we een campagne opgezet. Die hebben we natuurlijk flink geboost, we zaten er boven op. Het werkte! We hebben een aantal mensen van leuk werk kunnen voorzien."

Daniëlle pakt dit ook graag op voor uw onderneming. Neem hier direct contact op!

Meer weten over de visie van Paul Wittenhorst op de impact van Corona? Lees hier het hele artikel in Trouw.