Onze dienstverlening

Vast of flexibel personeel?

Uitzenden

Flexibele inzet van personeel nodig? Wij helpen u bij:

  • Uitval van eigen personeel door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof.
  • Wanneer een langere proeftijd gewenst is.
  • Er is een grote opdracht binnengekomen of u moet anticiperen op de piekperiode.
  • Er sprake is van een nieuwe invulling van functies waarbij ter overbrugging iemand extra nodig is.

In deze gevallen is flexibiliteit gewenst en kan het snelle schakelen en de inzet van een goede kandidaat ervoor zorgen dat uw bedrijf moeiteloos door kan gaan.

Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker die uw bedrijf voor onbepaalde tijd komt versterken? Dan is werving en selectie een goede oplossing. Hierbij nemen wij het proces uit handen en neemt u bij een goede match de kandidaat zelf in dienst. ER IS WERK is specialist, u kunt er dus op vertrouwen dat wij ons werk goed doen en we de beste kandidaten aan u voorstellen. Het start al bij het bespreken van de functie. Hierbij hebben we al een adviserende rol. Kortom: het bespaart u tijd en… no cure no pay!

Organisatieondersteuning

Er gaat veel energie in uw eigen bezigheden zitten, maar u wilt wel uw organisatie professionaliseren. Wij helpen! Wij mixen de theoretische basis en de praktische werk- en levenservaring en bieden de gewenste ondersteuning. ER IS WERK zorgt voor groei bij het personeel (coaching & loopbaanontwikkeling) maar ook bij de eigenaar/directeur (persoonlijke- en organisatieontwikkeling). Deze adviesfunctie van ER IS WERK valt onder onze standaard dienstverlening. Wij streven hierbij naar een duurzame relatie met u.

Payroll

Wilt u niet omkijken naar de salarisadministratie? Of u niet langer druk maken om de werkgever-risico’s? Dan is payrolling de juiste oplossing voor u. ER IS WERK ontzorgt ook hierbij, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waar u goed in bent.

Detacheren

Het voordeel van detachering is meer binding en continuïteit met het behoud van flexibiliteit. Hierbij mogen nog 6 contracten in 4 jaar tijd aangeboden worden. Bij detacheren gaat de flexwerker een contract voor (on)bepaalde tijd aan met ER IS WERK. De flexwerker heeft bewezen specialist te zijn in zijn of haar vakgebied. Dit biedt oplossing bij bijvoorbeeld tijdelijke onderbezetting of een project. Kiezen voor deze oplossing betekent meer continuïteit zonder omkijken naar de salarisadministratie en het werkgeversrisico.