Detacheren

Wij detacheren medewerkers bij bijzondere bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de maakindustrie in Raalte, Heeten, Heino, Deventer en alle buurtdorpen. Maan, Nijland, Oxycom, Dunlop… Wij kennen de meeste en werken al met velen samen. Want waar iets gemaakt wordt, draagt ERISWERK graag bij met flexibele, goede mensen.

Detacheren: frisse ideeën binnen uw bedrijf

Voor onze opdrachtgevers is het ook interessant: u bindt mensen tijdelijk en hoeft ze niet te ontslaan als het minder goed gaat met uw bedrijf. Het voordeel is dat u nieuwe medewerkers binnen haalt met frisse ideeën. Zij kunnen inspireren en veranderingen implementeren. ERISWERK kan ook samen met u een toekomstplan uitstippelen. Waar ligt nu de behoefte en waar ligt die later dit jaar? Of volgend jaar?

Vaste medewerker zonder romslomp

Wanneer kandidaten kiezen voor detachering, kennen we ze goed. We kunnen u dus een goed inzicht geven in wat u kunt verwachten. Dat draagt bij aan de invulling van de toekomst van uw bedrijf. We ontmoeten u graag.

Nog nooit aan detachering gedacht? We praten u bij. Detacheren heeft immers veel voordelen: weinig administratieve rompslomp en wel de voordelen van een vaste medewerker. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op, dan helpen we u verder!