Payroll

ER IS WERK ontzorgt u graag zodat u zich volledig kunt richten op datgene waar u goed in bent. Payroll was om deze reden dan ook een prettige manier van werken. De wetgeving op dit vlak is door de WAB ingrijpend aangepast. Dit betekent hogere kosten en minder flexibiliteit waardoor het bekende payrollen veel minder aantrekkelijk is geworden. Meer weten? Wij helpen u graag verder en kunnen voor een passende oplossing zorgen.

Payroll voor Raalte en omgeving

Dat de wet is veranderd betekent niet dat we geen ervaren partner voor Sallandse MKB-ers zijn. Voor diverse bedrijven in de regio verzorgen wij namelijk reeds payroll. Een interessante werkwijze met veel voordelen voor MKB’ers in de maakindustrie. Veel mooie bedrijven uit Raalte en omgeving gingen u reeds voor, zoals Maan Group, Nijland Cycling en Oxycom!

Wij hebben de kennis en kunde in huis om de juiste weg te vinden in deze wetgeving. Mocht u meer informatie willen dan praten wij u graag persoonlijk even bij om de mogelijkheden te bespreken.

Partner op gebied van HR

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans van kracht. Hierdoor is er het een en ander veranderd, ook op het gebied van payrolling. Wij kennen de ins en outs en adviseren u graag.

Payroll bij ER IS WERK betekent dat wij uw partner op het gebied van medewerkers en HR worden. Dat biedt veel voordelen. Alle taken en risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap komen bij ons te liggen. Uw werknemer(s) komt bij ons op de loonlijst. Natuurlijk werken ze gewoon bij u.

ER IS WERK zorgt voor een goed arbeidscontract (max. 3 tijdelijke opeenvolgende contracten in 3 jaar tijd), het op tijd uitbetalen van het salaris en het begeleiden van eventueel verzuim. Ook informeren we u of uw medewerker bij vragen over werk. Kortom: wij helpen graag!

U betaalt een vast tarief. Dit hangt af van het salaris van de medewerker. Wilt u weten of dit interessant is voor u? Neem contact met ons op. De afspraken die we samen maken, zorgen ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Elke maand goed overzicht en verzekerd van de juiste afspraken.

U profiteert dus van:

  • Zorgeloos werkgeverschap: zeker weten dat uw personeelszaken goed geregeld zijn
  • Meer tijd voor uw onderneming: geen omkijken meer naar de rompslomp van personeelszaken.
  • Minder risico’s: u verlegt werkgeversrisico’s (zoals verzuim) naar ons.
  • Inzicht in uw personeelskosten: één overzichtelijke factuur met daarop de all-in prijs van uw personeel.
  • De proactieve partner met korte lijnen: ER IS WERK adviseert gevraagd en ongevraagd op het gebied van HR zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Een partij die dezelfde taal spreekt: Sallands. Bovendien zijn we letterlijk en figuurlijk fijn dichtbij.

Interesse?

Laat het ons weten. Dan rekenen we uw voordelen uit.