Uitzenden

Midden in Raalte vind je het uitzendbureau ER IS WERK. Met name het MKB kent de weg naar onze Sallandse uitzend-experts. In Salland zijn veel maakbedrijven zoals Oxycom, Maan, Nijland, Dunlop en Multilight. Daar zijn vaak pieken die uitzendkrachten tijdelijk op kunnen vangen. Maar het kan ook voor een langere periode. Uitzenden heeft veel voordelen, voor iedereen.

Uitzendbureau: tijdwinst voor iedereen

Tijdwinst, dat geldt zowel voor de kandidaat als de opdrachtgever. Wij bekijken welke kandidaat het best bij uw organisatie past. We hebben met diverse bedrijven in Salland samenwerkingen voor langere tijd. Hierdoor kennen we deze organisaties goed en kunnen we pijlsnel inschatten welke medewerker waar past.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel. Door de WAB geldt tegenwoordig een opzegtermijn van vier dagen en heldere afspraken over de termijn. Daar helpen we u bij. Prettig is wel dat u per uur, per dag of per week kunt betalen; kortom: zo flexibel als u maar wenst.

Vertrouw op onze ervaring en expertise

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact op of gebruik onze chatfunctie.

U kunt op onze ervaring en expertise vertrouwen. Elke ER IS WERK-er is voorzien van een flinke dosis ervaring. Wij hebben een grote poel met energieke uitzendkrachten. Doordat we hen persoonlijk kennen, weten we snel wie er bij uw onderneming past. Heeft u een tijdelijke piek in het werk? Scholieren bieden ook uitkomst. Inhuur kan zelfs per uur zolang het maar van tevoren is gecommuniceerd.

Geen omkijken naar personeel en planning

Als het even wat minder gaat geniet u natuurlijk van het voordeel dat u dergelijke kosten snel kunt schrappen. Bovendien heeft u geen werkgeversrisico’s. Is er iemand ziek of valt er iemand uit? U heeft er geen omkijken naar. En dat geldt ook voor de loonadministratie; ER IS WERK verzorgt het immers allemaal voor u.

ER IS WERK verzorgt ook de planning voor diverse bedrijven. Zo heeft u zelfs daar geen omkijken meer naar en weet u zeker dat het werk gewoon af komt.

Vertel ons waar uw bedrijf behoefte aan heeft, dan helpen we u verder!