Werving en selectie

ER IS WERK vindt de juiste kandidaat voor uw organisatie. De werving en selectie doen we met een persoonlijke aanpak en ‘gewoon’ op z’n Sallands. We doorgronden uw bedrijf en hebben een netwerk van vakbekwame mensen die we persoonlijk kennen. Zo vinden we voor iedere aanvraag de passende kandidaat. Dit scheelt u veel tijd, energie en geld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Maakindustrie in Raalte en omgeving

In het hart van Salland is ER IS WERK gevestigd. In het centrum van Raalte, zodat we makkelijk bereikbaar zijn. Elke dag bezoeken wij bedrijven en organisaties in de regio. Ons team bestaat uit ervaren dames met Sallandse genen: wij spreken de taal. Er is veel maakindustrie in onze regio en daar zijn goede medewerkers essentieel. Zo doen we de werving en selectie voor de Maan Group en Oxycom in Raalte, Multilight in Heino, Nijland Cycling in Heeten. Wij zorgen iedere dag dat het MKB in Salland wordt voorzien van de beste medewerkers!

De beste kandidaat voor uw organisatie

U heeft behoefte aan (extra) denkers of doeners? In de huidige tijd is het ontzettend lastig om de juiste kandidaat op korte termijn te vinden. De dames van ER IS WERK zijn zeer ervaren in het selectieproces en wij helpen u dus graag verder. Wij kennen, mede dankzij ons jarenlange bestaan, veel vakbekwame mensen. De werving en selectie nemen wij u graag uit handen. Het bespaart u veel tijd, energie en geld. En bovenal: discussie. Door op voorhand goed na te denken over de vacature en het uit te besteden aan ER IS WERK, levert onze werving en selectie u veel meer op.

Positieve energie vooral!

Welke wensen en eisen heeft u en wat zien wij terug bij de potentiële medewerkers? Waar zien wij kansen en wat levert het u op? Wij zijn getraind om kandidaten te doorgronden en hebben tools om de diepte in te gaan. In het voortraject denken wij bovendien met u mee. Waar zoekt u naar? Welke ruimte zit er in een vacature en waarmee is uw organisatie geholpen? ER IS WERK denkt verder dan de standaard functieomschrijving.

De toekomst van uw Sallandse onderneming is bepalend

Niet alleen het nu is belangrijk. De dringende wens dat u nú graag iemand wilt aannemen voelen wij ook, maar wij vertalen dat naar een fanatieke zoektocht naar de béste kandidaat. Op de langere termijn moet u nog steeds tevreden zijn over de nieuwe collega. Sterker nog: graag razend enthousiast zodat u samen met meerwaarde de toekomst in gaat.

Wij stellen alleen de best passende kandidaat aan u voor

En de beste betekent dat we ervan overtuigd zijn dat een kandidaat bij u past. En dat er een wederzijdse klik is. Doordat we ons verdiept hebben in uw organisatie, de cultuur en de werkwijze op de werkvloer, kennen we de details. En die zoeken we terug in de mensen. Kortom: met onze werving en selectie besparen we u veel negatieve energie en een lange zoektocht. Kies voor ER IS WERK en profiteer van rendement. Neem contact met ons op of meld uw vacature nu aan.