Bonus

Profiteer van een fikse BONUS!

We hebben hartstikke veel leuke vacatures in het mooie Salland. Help jij ons met het vinden van medewerkers? Dan zorgen wij voor een mooie bonus. Speciaal voor jou! Je ontvangt €0,50 (bruto) voor elk uur dat diegene werkt. Elke maand weer, zolang hij/zij via ons werkt. We betalen deze bonus maandelijks en apart van je salaris uit.

Check de vacatures meteen even om te zien of jij een geschikt iemand kent.

 

Bekijk hieronder het reglement voor de precieze voorwaarden.

Een rekenvoorbeeld

Tim is een uitzendkracht van ER IS WERK. Als hij gevraagd wordt of hij nog iemand kent voor een klus vraagt hij Bas. Bas schrijft zich in en gaat vervolgens 1 jaar werken via ER IS WERK. Mooi voor Bas, maar ook mooi voor Tim! Want Tim krijgt voor elk uur dat Bas werkt €0,50. En dat een jaar lang.

Tim zorgt er vervolgens voor dat ook Milan voor ER IS WERK gaat werken. Tim krijgt nu ook een vergoeding voor ieder uur dat Milan werkt. Tim ontvangt dus 2 x de ER IS WERK-Bonus. Hoe meer mensen hij werft, hoe meer hij ontvangt.

Wat krijgt Tim per maand extra?
Bas en Milan werken ieder 40 uur per week en dus ongeveer 166 uur per maand. Tim krijgt per geworven medewerker €83,- per maand en dus maandelijks €166,- Dit krijgt hij bovenop zijn salaris uitbetaald. Als Tim dus 5 mensen werft die volledig werken, dan verdient Tim circa €415,- elke maand extra! En dat net zo lang als die 5 mensen blijven werken.

Reglement Eriswerk-Bonus

  1. De bonus is op dit moment €0,50 bruto per gewerkt (=gefactureerd) uur.
  2. ER IS WERK kan dit bedrag op ieder moment wijzigen maar de wijziging heeft geen invloed op al lopende afspraken. Een wijziging van het bonusbedrag zal natuurlijk tijdig worden gepubliceerd in dit reglement.
  3. De hoogte van de bonus is tijdens de looptijd (zolang de geworven uitzendkracht aansluitend en zonder onderbreking voor ER IS WERK werkt) onveranderlijk.
  4. Er zit geen maximum aan de bonus. Hoe meer geworven uitzendkrachten en hoe meer gewerkte (=gefactureerde) uren, hoe hoger jouw bonus.
  5. De bonus wordt maandelijks uitgekeerd. De uitbetaling doen we apart van het salaris in de 1-ste week van de opvolgende maand.
  6. De bonus wordt betaald voor extern geworven uitzendkrachten. Dus niet voor uitzendkrachten die al voor ER IS WERK werkzaam zijn of ingeschreven staan.
  7. Het aantal door de nieuw geworven uitzendkracht gewerkte uren is bepalend voor de hoogte van de bonus.

Geen kleine lettertjes maar wel even opletten:

  • De bonus kan lager zijn wanneer iemand minder uren werkt, bijvoorbeeld doordat hij/zij vakantie-/feestdagen opneemt of ziek is.
  • I.v.m. privacy mogen wij geen inzicht verstrekken in het aantal uren dat door jouw collega(‘s) is gewerkt. We keren het bedrag uit met vermelding van de periode (maand).
  • Een 6-maandelijkse audit door een gecertificeerd audit-bedrijf zal worden uitgevoerd om vast te stellen dat e.e.a. conform afspraak is gedaan. De resultaten van deze audit zullen worden gepubliceerd. Kortom: beloofd is beloofd.

Ken jij iemand?
Als jij iemand kent waarvan je denkt dat hij/zij via ER IS WERK zou kunnen werken, laat het ons dan weten. Niet wachten dus, meteen aanpakken. Daar worden we allemaal beter van!