Bacron

Kunst-robot ziet levenslicht in Salland

Bacron schaalt organisatie op met ER IS WERK

Wie zich Willy Wortel herinnert uit de verhalen van Donald Duck begrijpt meteen de overeenkomst met Paul Reimert van Bacron. Een echt out-of-the-box-denker die waanzinnige machines ontwikkelt. “Als je om je heen kijkt, zie je in verschillende branches wat er beter of slimmer kan. Denk aan zaken die veel handelingen kosten, of om de inzet van veel mensen vraagt. Meestal zijn het activiteiten die niet efficiënt verlopen. Daar denk ik dan over na en zo ontstaat er een technische oplossing.” ER IS WERK helpt Bacron met de opschaling van de organisatie en ‘naar volle tevredenheid’ want ‘een partner uit onze eigen regio voelt gewoon beter’.

Flexibele arbeid onmisbaar bij succesvolle uitvindingen

De basis van Bacron (www.profielvanaluminium.nl) ligt bij aluminium profielen, maar dat is de afgelopen jaren naar een hoger niveau getild. “De kwaliteit van onze eindresultaten is hoog. Medewerkers moeten hier ook van houden: die drang naar perfectionisme. Na het ontwikkelen van een product groeit de vraag soms zo enorm dat flexibele arbeid onmisbaar is. Hiervoor werken we graag samen met de professionals van ER IS WERK.”

De vraag naar een nieuw product groeit soms zo snel, dat flexibele arbeid onmisbaar is.

Slimme en mooie producten

De directeur eigenaar van het innovatieve Bacron ontwikkelde onder andere de Exalynz, een robot voor het (tot op de millimeter nauwkeurig) ophangen van kunst. “De machine bedien je op afstand. Waar er voorheen meerdere mensen nodig waren om kunst op te hangen, gaat het nu nog om één persoon. En de moeilijkheid rondom de nauwkeurigheid is voorgoed verleden tijd.” Ook is er een instructiebord ontwikkeld, die ondersteuning biedt bij het opnemen van digitaal lesmateriaal.

Iets dat op de scholen van harte welkom bleek. Paul: “Als ik een idee heb werk ik dat eerst uit in een goed plan. Zo ontstaat een slim werkend product. Daarna zorg ik voor een mooie, passende vormgeving. En dan het liefst zo, dat je niet kunt zien wat voor innovatiefs er zo mooi verpakt is. De combinatie van slim en mooi; daar houd ik van.’

ER IS WERK begrijpt hoe ons bedrijf in elkaar steekt

“Danielle wil écht weten wie de mensen zijn die bij Bacron werken. Ze wil het concept begrijpen en dat lukte goed want ze begreep meteen hoe ons bedrijf in elkaar steekt. Zo werkt niet met ieder bureau. Het spreekt mij erg aan. Bovendien heeft zij een groot inlevingsvermogen: bij ER IS WERK begrijpen ze na de eerste ontmoeting meteen wat voor type medewerker hier past. Alle medewerkers die via hen bij ons aan de slag gegaan zijn, bleken bij de eerste ontmoeting al een match. Daniëlle stelde scherpe vragen en dat leverde ons duidelijk iets op. Ons team is onder meer vergroot met een logistiek manager en diverse montage-medewerkers via hen.”

Alle medewerkers via ER IS WERK bleken bij de eerste ontmoeting al een match

Onze afzetmarkt is wereldwijd, maar ons DNA Sallands

“Het voelt anders als er een uitzendbureau uit de stad langs komt. Wij leveren wel wereldwijd, maar ons DNA is Sallands. Het voelt prettiger om samen te werken met een bureau uit de eigen regio. Dorps. Gemoedelijk. De tijd nemend. ER IS WERK is net als wij Sallands. Bacron levert aan bedrijven over de hele wereld maar de thuisbasis ligt in Heeten. Ik ben een trouwe hond, dat is Daniëlle ook. Dat is waardevol voor beide partijen. Zo bouwen we aan een duurzame relatie. Daar heeft iedereen baat bij!”

ER IS WERK is net als wij Sallands. Gemoedelijk. De tijd nemend.

Meer informatie

Sprak deze case je aan? Bekijk onze diensten voor werkgevers zoals uitzenden of neem gelijk contact op!

Paul Reimert
Paul Reimert Paul Reimert